Med hösten kommer nya kollegor

Något med sommar och sol verkar öppna det digitala transferfönstret. I sommar har vi ledsamt nog vinkat ‘bon voyage’ till några kära, långtida kollegor, men vi har också hälsat ett helt gäng nya KAN:are välkomna till en spännande höst.

Höstens första värvning: Björn Folbert!

Först ut är Björn Folbert. Han kommer närmast från FEW och är ett PHP-proffs som jonglerar både back-end och front-end. Björn kommer framförallt att jobba mycket med våra kunders Wordpress-lösningar.

När han växte upp som liten påg i Löddeköpinge trodde alla, inklusive han själv, att han skulle jobba med djur och natur på något sätt, men så blev det inte. Föräldrarna köpte ett 14.4-modem 1995 och hösten samma år hade lille Björn byggt sin första hemsida. Det ledde så småningom till Informationsteknologiprogrammet på Blekinge Tekniska Högskola och Webbutveckling på Högskolan i Kalmar. Efter några års jobb i en skivaffär hamnade han till slut på webbyrån Matter Design Studio i Köpenhamn – och på den vägen är det.

Idag bor han med fru och barn i ett över 100 år gammalt hus utanför Staffanstorp. Löpning är ett intresse han delar med många av sina nya kollegor, men frågan är om inte Björn är den som sprungit längst? Hans längsta ultralopp ligger på 85 km(!) – alltså som från kontoret till Ängelholm ungefär.

Vi är väldigt glada att ha honom här. Välkommen Björn!