KAN och Universum gör dig till en hejare på Employer Branding

Det pratas mycket om Employer Branding. Några som vet hur man gör är Universum, som genom globala undersökningar, research och strategisk rådgivning hjälper företag att bli starka arbetsgivarvarumärken och attrahera duktiga medarbetare. Nu lanserar de en utbildning i ämnet, som KAN hjälpt dem att ta fram. Den sker i e-learning-form med kompletterande fysiska träffar, och syftet är att hjälpa HR- och marknadsavdelningar att bli bättre på Employer Branding och förstå hur viktigt det är.

World Class Employer Branding är ett interaktivt verktyg som lär dig att hitta och behålla rätt medarbetare. Du läser i din egen takt och hoppar enkelt mellan olika avsnitt. När kursen är klar vet du varför du ska ha en strategi för Employer Branding, hur du skapar den och hur du implementerar den. KAN har tagit fram konceptet och strategin för upplägget, och står för all produktion.

För att deltagarna ska hitta motivation att lära sig, har vi utvecklat en lösning som både inspirerar, engagerar och aktiverar. Det innebär bland annat att du får prova själv i övningar, praktiska verktyg att använda i din egen organisation och möjlighet att utbyta erfarenheter med andra.

Utbildningen är redan igång, med 35 HR-chefer från hela Norden. Vill du också bli en riktig hejare på Employer Branding? Kontakta Universum!