System Verification i ny kostym

Vi presenterar stolt System Verifications nya kostym! Efter att vi gjort ett arbete med deras företagspresentation under våren tog vi oss an sajten www.systemverification.com. Fokus har legat på att få fram hjärtat i företaget och att göra det enkelt för dem som kommer till sajten att förstå System Verifications verksamhet. Ett viktigt nyckelområde var att tydliggöra och lyfta fram deras erbjudande inom Business Consulting. Och för att kunna leverera det System Verification erbjuder behövs förstås kompetenta medarbetare, så ett annat nyckelområde för sajten var att få väl fungerande karriärssidor. I sajten har vi byggt in mycket flexibilitet och möjligheter till utveckling, och över tid hoppas vi att sajten ska fylla en viktig roll i System Verifications marknadsföring och försäljning.

Kunden själva kommenterar arbetet så här:

”Det har varit ett fantastiskt teamarbete med tuffa tidsramar där KAN tydligt har visat varför man ska välja dem som leverantör. De är professionella i allt från kreativ höjd till projektstyrning. Jag är också imponerad över varje persons skärpa inom sitt kompetensområde. Vi är mycket stolta över resultatet,” säger Charlotte Stridh, marknadschef på System Verification.

System Verification ser till att kunderna lyckas med sin digitala strategi genom att införa ett strukturerat sätt att arbeta med kvalitet, vilket inkluderar såväl organisation som själva mjukvaran. Kunderna får hjälp att se nya möjligheter, men också att öka sin effektivitet och säkerhet. Affärsområdet Business Consulting ger ledningsgrupper och koncernledningar en strategisk plattform och stöttning i förändringsprocesser, vilket gör dem bättre rustade än konkurrenterna, både nu och framöver.