Studentlitteratur lanserar marknadens mest kompletta digitala läromedel för grundskola och gymnasium

I början av mars lanserade Studentlitteraur Många vägar till kunskap, en kampanj som lyfter alla de pedagogiska fördelar som deras digitala läromedel för med sig. Kampanjen innefattar bland annat en kampanjsida, material till läromedelsutställningar samt ett seminarieunderlag. Uppdraget bygger på att stärka Studentlitteraturs konkurrenskraft på marknaden som leverantör av högklassigt pedagogiskt innehåll, och att samtidigt öka kännedomen om Studentlitteratur som det nytänkande förlaget.

Studentlitteratur har som mål att ständigt förbättra lärandet, förenkla vardagen och skapa resultat för alla – oavsett var på kunskapsresan de befinner sig. Med läromedel för förskola, grundskola och gymnasium, kurslitteratur för universitet och högskola samt kvalificerad facklitteratur för yrkesverksamma stöttar Studentlitteratur en kontinuerlig kunskaps- och kompetensuppbyggnad.

I sammarbetet har KAN varit ansvariga för strategi, idékoncept och produktion. Flera projekt är på gång under de nästkommande månaderna.