Ny film för Studentlitteratur

Studentlitteratur utvecklar ständigt sina digitala läromedel. I vår var det bland annat det digitala klassrummet där läraren får en tydlig översikt över elevernas arbete, och den förbättrade kommunikation lärare och elever emellan som skulle presenteras. På ett inspirerande sätt. Så att den väcker nyfikenhet på mässor. En presentationsslinga, kanske?

Vi räds inte utmaningar. Så även om funktionerna som är under utveckling inte fanns att visa än, och vi inte hade några rörliga bilder alls, tyckte vi ändå en film vore roligare än en presentation. Skam den som ger sig, liksom…

De senaste åren har vi gått allt mer mot att lyfta fram riktiga människor i Studentlitteraturs kommunikation – på katalogomslag, i foldrar, på webbsidan – så det fanns en rik bildskatt att gräva ur. Så ut kom en stop motion-film, som är både levande och inspirerande. Och en uppdaterad webbsida.


Så här säger Gabriella Larsson, marknadsansvarig på Studentlitteratur:
“Att göra en stop motion-film med hjälp av befintligt bildmaterial var en lysande idé. Även om detta är ett nytt grepp, knyter filmen an till vårt övergripande kommunikationsmanér och budskapet kommer fram på både ett lekfullt och innovativt sätt.”

Stort tack till vår hovfotograf Johan Persson, och våra fantastiska modeller!