Även hjältar behöver inspiration på vägen - Studentlitteratur lanserar nytt

Sveriges lärare, förskollärare och skolledare gör ett fantastiskt jobb för våra barn och unga. Man skulle kunna säga att de är hjältar. Och det gör vi, i det nya koncept KAN tagit fram för Studentlitteraturs kompetensutvecklingserbjudande.

Men även hjältar behöver inspiration på vägen. Med hjälp av Studentlitteraturs böcker, digitala produkter, utbildningar och skräddarsydda lösningar kan lärare och ledare inom förskola och skola (yrkesverksam skol- och förskolepersonal) hålla sig ajour med ny forskning och nya metoder. Ta en välförtjänt paus i vardagen. Få nya insikter. Ny energi.

KAN har tagit fram det övergripande kommunikativa konceptet, sett över hur böckerna och kurserna presenteras i katalogen och på webben, samt skissat på idéer för nyhetsbrev, mässor och annan kommunikation. Vi på KAN – och våra sammanlagt 83 barn – hejar ivrigt på alla hjältar, och önskar Studentlitteratur lycka till!

Anna Bogeskär Brandt, marknadsansvarig för skola och lärarutbildning på Studentlitteratur:
“Vi tackar KAN för ett hjältetema som ligger helt rätt i tiden! KAN har skapat ett energifyllt och vardagsnära koncept som genom text och bild lyfter fram just det positiva i att lära för livet.”