Årets kataloger för Studentlitteratur är här

I början på varje år ger Studentlitteratur ut nya kataloger. Katalogerna har som uppgift att ge lärare och skolledare en samlad bild av förlagets heltäckande sortiment av undervisningsmaterial för förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och kompetensutveckling. KANs uppdrag var att ta fram omslagen och några inledande uppslag för dessa fem kataloger.

Det här året fokuserar vi på att lyfta fram människorna. Lärarna, eleverna – och de där magiska ögonblicken då polletten trillar ner, så att säga. Vi vill förmedla glädjen i att undervisa och glädjen i att lära. Därför tycker vi det är viktigt att använda riktiga lärare och elever som modeller, och låta dem lyfta fram produkternas fördelar.

Så här säger Anna Bogeskär Brandt, marknadsansvarig för skola och lärarutbildning på Studentlitteratur, om katalogerna:
“När KAN presenterade idéen Ögonblick av insikt för projektgruppen var det som att polletten trillade ner även för oss. Det är ju glädjen i att undervisa, glädjen i att lära – med hjälp av Studentlitteraturs produkter som vi vill förmedla. Och det gör vi allra bäst genom att visa upp hjältarna själva. Det känns extra roligt att "modellerna” är verkliga lärare och elever in action. Ögonblick av insikt är en naturlig förlängning av vårt väl fungerade digitala koncept Många vägar till kunskap och adderar ytterligare värden till vårt ständigt växande sortiment. Vi bockar och tackar KAN!"