Sony lanserar kampanjen "Best Of" för Xperia Z1

Sony Mobile har nyligen släppt sitt senaste flaggskepp Xperia Z1 – “The best of Sony for the best of you”. Xperia Z1 har en av marknadens bästa kameror och för att påvisa hur bra den är lanserades Facebook-kampanjen Best Of. Kampanjen ska visa hur bra bilder Xperia Z1 tar och den ger också Sony Mobiles Facebook-fans möjlighet att vinna telefonen.

Best of bygger på att ett 20-tal fotografer runt om i världen, utrustade med varsin Xperia Z1, ska ta en bild på ett bestämt tema. Exempel på teman har varit Best Sight, Best Show och Best time. Facebookbesökarnas uppgift är att dela den fotografs bild eller den temabild som man tycker bäst om för att sedan tävla om att få sin egen telefon.

Kampanjen rullar till och med mitten av november och varje vecka har man som besökare en ny chans att vinna en Xperia Z1. Varje vecka presenteras också nya teman och bilder.

Sammanlagt ett drygt 30 tal olika marknader är delaktiga i kampanjen och den finns på ett tjugotal olika språk. Kampanjen är ett samarbete mellan brittiska LBI och KAN.