Nya fönster mot marknaderna för Inwido

Börsnoterade och tillika Europas största leverantör av fönster och dörrar, Inwido, ville utöka sin koncernsajt med sektioner för sina lokala marknader. Jajamen sa vi och satte ihop ett förslag på hur detta skulle kunna göras. Inwido gillade det de såg och på den vägen är det. Riktigt roligt samarbete, vi hälsar Inwido hjärtligt välkomna till oss på KAN!

I dagarna lanserades så vårt första samarbetsprojekt då de nya marknadssidorna gick live. Det blev en smart och effektiv lösning i form av att återvända en hel del av de befintliga mallarna för de nya marknadssidorna. Dessutom fick marknaderna nya startsidor med större kommunikationsmöjligheter och flexibilitet för redaktörerna och med bättre SEO-förutsättningar. Och när Inwido-teamet fick se det resultatet ville man direkt implementera samma lösning även för koncernsajtens startsida för att harmonisera designen för hela sajten och även ge koncernsajten ett ”ansiktslyft” – och så fick det bli! Därutöver fixade vi en del med nya navigationselement och annat smått och gott. Representanter för Inwidos olika marknadsbolag har skapat innehållet för sina respektive marknadssidor och content managers i KAN-teamet har sen skapat sidorna i Drupal, som är det CMS som sajten använder.

Detta det första samarbetet mellan Inwido och KAN har redan lett till ytterligare spännande uppgifter att hugga tag i, vilket vi nu med glädje ger oss i kast med.