Vilken fin sajt, IKEA Centres Nordic!

En lättskött sajt som exponerar befintliga och kommande shoppingcenter på ett trevligt sätt, var vad IKEA Centres Nordic, vid den tidpunkten Ikano Retail Centres, önskade sig när de kom till oss. Målet var att locka butiker och restauranger att etablera sig på nya orter, eftersom IKEA Centres Nordic satsar på ytterligare shoppingcenter i anslutning till IKEA varuhus. Förutom i Norden finns man även i Ryssland, övriga Europa och Kina.

Ska bli, sa vi, och arbetade fram en modulär lösning som designmässigt baseras på den nyligen framtagna digitala toolboxen. Lösningen bygger på EPiServer och med hjälp av s.k. blocks kan IKEA Centres Nordic själva bygga upp sidornas layout och innehåll precis som de vill. Med särskilt utvecklad teknik för enheter med extra hög upplösning (retina) tillsammans med responsiva mallar garanteras en knivskarp upplevelse oavsett om du använder mobiltelefon, tablet eller desktop.

KAN har stått för koncept, design, copy och utveckling av sajten, som lanserades i samband med att IKEA Group köpte Ikano Retail Centres i april.