Tips och trix från BoKlok

BoKlok har lagt ner mycket tankemöda på att utveckla bostäder som passar de många människorna och tar vara på varenda kvadratcentimeter. De är ljusa, luftiga och lättmöblerade – en perfekt grund att sätta sin egen prägel på.

Därför väljer nu BoKlok att lansera en inspirationsdel på sin sajt. Inred hemma heter den, och handlar om just precis det. Färger, stämningar, tips och tricks om hur man kan göra fint i sin bostad, och ett och annat tjuvkik in hos andra som köpt bostäder av BoKlok.

Alexandra Lundqvist på BoKloks marknadsavdelning säger så här:
“Med Inred Hemma har vi nu möjlighet att möta våra kunder kring ett ‘mood board’ med all möjlig sorts inspiration som rör hemmet. Allt från Hemma hos-reportage hos andra som bor klokt, säsongsbetonade artiklar, IKEA hacks som vi gillar till det senaste på inredningsfronten.”

Inred hemma är en del av ett större strategiskt grepp för att hitta fler intressenter för kommande bostadsprojekt, bland annat genom att driva trafik till sajten via sociala kanaler. KAN har stått för strategi, koncept, design och produktion.