BoKlok lanserar Hemma Bäst!

Hemma Bäst!

I mitten av september lanserades Hemma Bäst! – BoKloks nya iPad-app. BoKlok bygger smarta lägenheter som är enkla att anpassa till livets skiftande behov, och appen Hemma Bäst! ska vara ytterligare ett led i det smarta boendet: genom att ersätta den traditionella huspärmen ger den de boende full koll på sin lägenhet och verktyg för att förändra och utveckla sitt hem. Appen ska göra det enklare att starta projekt och hålla koll på allt från inköp till inspiration, och den är framtagen för att möta alla de behov och intressen som finns kring boendet.

“I samarbete med KAN har vi tagit fram ett verktyg som kan inspirera och göra det möjligt för de som bor i BoKlok hem att utnyttja sin bostad fullt ut. Vi får nöjdare kunder och kunderna trivs bättre i sina hem”, säger Ewa Magnusson, Koncept och Varumärkeschef, BoKlok.

Hemma Bäst! utgår från den boendes egen lägenhets planritning, och man ska därför kunna känna sig hemma direkt. Under respektive rum finns sedan skräddarsydd inspiration och tips och guider med inköpslistor direkt länkade till Ikea.se; samt förstås alla manualer och instruktionsböcker. I loggboken har man koll på vilket år frysen byttes eller när den nya tvättmaskinen installerades. Och skulle ett fel uppstå görs felanmälan direkt i Hemma Bäst! förstås.

För att knyta de boende närmre varandra finns en sektion med nyheter och information från respektive bostadsrättsförening. Dessutom kan man hälsa på hemma hos sina grannar och se hur de har det. Först ut att prova huspärmens digitala ersättare är bostadsrättsföreningen Linné i Älmhult.

I arbetet med appen har KAN stått för helheten, från strategi och idékoncept, till utveckling samt implementation av appen.