BoKlok - Sveriges klokaste bostadssajt i nya kläder

Äntligen ligger BoKloks nya sajt uppe och man är nu återigen redo för att ge familjer runt om i Sverige ett bättre boende för ett bättre pris.

KAN har under många år haft ett nära samarbete med BoKlok och arbetat med såväl sajt som intranät och applösningar. I takt med att bostadsmarknaden och kommunikationsbehoven förändrats blev det också dags för förändringar av BoKloks hemsida. Nya tankar och idéer skulle in! Tillsammans med BoKlok grävde vi oss ner i deras och deras kunders behov. Vad är det köparna vill ha? Vad letar de efter? Hur tänker de? Behoven ställde vi mot BoKloks sälj- och kommunikationsprocess och resultatet blev en strategi för BoKloks digitala närvaro. Utifrån detta utvecklade vi sedan konceptet för den nya sajten, det vill säga tonalitet, grafiskt manéer och innehåll. Arbetet spillde också över i andra kompletterande kanaler, som exempelvis nyhetsbrev och annan kundkommunikation.

Resultatet blev slående! Den nya sajtens fokus ligger på att snabbt leda kunden till de intressanta byggprojekten och se till att deras frågor och funderingar blir besvarade så att fler kan och vill gå vidare med att faktiskt köpa en BoKlok-bostad. Sajten, som är byggd på EPiServer 7, är självklart responsiv och funkar i alla mobila plattformar.

Ewa Magnusson, marknadschef på BoKlok, säger så här:
“KAN har på ett effektivt och trevligt sätt utvecklat en ny hemsida till BoKlok. De har lyssnat på våra och vår kunders behov och utvecklat en struktur som hjälper våra kunder genom hela processen att köpa en ny bostad. Vi har nu en hemsida som stödjer vår försäljningsprocess i Sverige, Norge och Finland.”

BoKlok är ett samarbete mellan Skanska och IKEA och har sedan 1997 gett familjer i alla storlekar möjligheten att bo i ett bra hem för ett bra pris och fortfarande ha pengar över till annat. Bo klokt, helt enkelt.