Go, go, go Berendsen!

Berendsens nya intranät är nu live, och KAN har stått för koncept, innehåll, design och programmering av lösningen. Vi hoppas att medarbetarna ska stanna upp i någon sekund och tänka ”Så snyggt!”, och ”Så smart!”, för att sedan skynda vidare och få svar på precis de frågor de kan tänkas ha, supersnabbt och superenkelt.

Chansen är stor, eftersom intranätet är strukturerat enligt Task Based Intranät-metoden som går ut på att genom intervjuer och enkäter ta reda på vilken information medarbetarna verkligen efterfrågar, och sedan ge dem den. Kortfattat och tydligt, med länkar vidare till mer detaljerad information för dem som behöver det. Man skulle kunna liknas det vid ett förenklingsfilter, som sorterar ut det viktigaste ur bakomliggande system och dokument.

Berendsen är ett företag som skapar mervärden för sina kunder genom att erbjuda komplett service för hanteringen av arbetskläder, textilier, entrémattor och hygienutrustning till offentliga toaletter. Med sin tjänst förenklar Berendsen arbetsdagen för olika typer av företag och organisationer runt om i landet.