Malmös roligaste jobb? Sannolikt.

Vår byråkoordinator Rebecca ska få nya uppgifter på byrån och vi behöver därför hitta en ny härlig kollega!

Som byråkoordinator på KAN är du det självklara navet i vår vardag. Du är den som ser till att vårt kontor är välkomnande och prydligt, och att den hemtrevliga och vänliga atmosfär som genomsyrar vår kultur känns ut i minsta detalj, både för våra besökare och för dina kollegor.

KAN är en byrå med mycket energi, snabba beslut och högt i tak, och det är viktigt att du gillar tempo och är flexibel i din inställning. Du är positiv, energisk och du bjussar på dig själv. Vi letar efter en självständig och proaktiv serviceperson med skinn på näsan, som tar ansvar och initiativ och får saker att hända. Du trivs med att arbeta i en roll där du är behövd, du ser vad som behöver göras och arbetar noggrant. Prestigelöshet och detaljfokus är mycket viktigt i den här rollen.

I ditt ansvar ingår bland annat att:

Göra i ordning konferensrummen inför dagens möten, servera kaffe/te/vatten, köpa in luncher och fika.
Planera och strukturera upp inför större möten, våra konferenser och andra events.
Sköta våra kontorsfrukostar.
Köpa in blommor, kontorsmaterial, frukost och annat som behövs för att vardagen ska rulla.
Hantera telefon, post, bud och annat praktiskt.
Administrera städfirma, hantverkartjänster med mera.
Sköta hotell- och resebokningar med mera.
Samarbeta nära med övriga administrativa funktioner (VD, Ekonomi, HR, IT etc) i frågor kring kontorets arbetsplatser och lokaler, telefoni och andra praktiska frågor.

Låter detta som ditt drömjobb? Toppen!

Du ansöker via jobb@kan.se. Vi tillämpar löpande urval, så låter rollen spännande så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Märk din ansökan med “Byråkoordinator”.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår nuvarande byråkoordinator Rebecca Hallberg på rebecca.hallberg@kan.se eller People & Culture Manager Helen Berg på helen.berg@kan.se.