Vi förstärker vårt tech-team

Som digital kommunikationsbyrå är det av yttersta vikt att alltid ligga i framkant vad det gäller utveckling. Vi har alltid haft ett stort och starkt tech-team, som bestått av erfarna och duktiga utvecklare inom såväl frontend som backend. Tillsammans står de för en stor bredd i sin kunskap och det är få tekniska projekt som de inte löser inom ramen för sin samlade kompetens.

Men en sak har vi saknat, och det är kvinnliga utvecklare. Vi är därför mycket glada för att vi hittat ytterligare en mycket kompetent utvecklare inom frontend, med erfarenhet och vinnarattityd. Och det råkar dessutom vara en tjej, Silvia Trevellin .

Silvia är ursprungligen från Vicenza i Italien och kom till Sverige för några år sedan. Efter ett par år på Pixelant har hon nu landat hos oss, och hon säger själv att hon brinner för de utmaningar som hon ställs för som frontendutvecklare. I detta jobb kan hon få utlopp för sin kreativitet och sitt intresse för teknologi. Musik är annars ett stort intresse, liksom matlagning och långa promenader med sin hund. Och med sin energi och utstrålning har hon redan blivit en självklar del i KAN-teamet.

Benvenuto!