KAN rekryterar
People & Culture-team

Vår viktigaste tillgång som byrå är våra duktiga medarbetare. Att se till att de trivs, utvecklas och ges möjlighet att prestera på toppnivå är av yttersta vikt för oss som företag. En väl fungerande företagskultur är också en konkurrensfördel när man vill rekrytera de bästa talangerna.

Vi är därför glada över att ha kunnat knyta till oss två riktiga stjärnor, Anna Lindén och Helen Berg. Tillsammans kommer de att forma vårt nya People & Culture-team. Anna och Helen är två välkända profiler i Malmö. De jobbar redan idag tillsammans på Media Evolution och är två av alla de duktiga människor som drivit upp och skapat det Media Evolution vi ser idag – en nytänkande organisation som satt det kreativa Malmö på kartan, inte bara nationellt utan också internationellt. Det Media Evolution skapat är på många sätt unikt och som medlemsföretag är vi imponerade av utvecklingen som skett.

”KAN har sedan starten arbetat enligt devisen ”working with friends” och vi drivs av viljan att skapa en familjär och prestigelös kultur. Att ha ett starkt People & Culture-team är väldigt viktigt för vår fortsatta framgång, och vi är mycket nöjda med rekryteringen av Anna och Helen”, säger Per Harrysson, VD.

Anna och Helen har under sin tid på Media Evolution arbetat dagligen med de grundpelare som organisationen byggt sin verksamhet på – Community, Competence och Collaboration. Med den erfarenheten i bagaget kommer de att ge oss nya perspektiv på medarbetarutveckling, företagskultur, collaboration samt att attrahera och behålla talanger. Det ser vi med spänning fram emot.

TEAMET

Helen Berg har arbetat som HR och Project Manager på Media Evolution, och har tidigare arbetat på DSB och Folkuniversitetet. Att ge organisationer förutsättningar att växa genom människorna, att se medarbetarnas potential och utveckla den är sådant som driver och sporrar Helen. Viktiga beståndsdelar är att lyssna och samtidigt vara tydlig. På den privata sidan är det liv och rörelse som gäller – segling med familjen, en hel del löpning och så är hon ett hängivet MFF-fan förstås.

Flera år utomlands och uppdrag inom kommunikation och destinationsutveckling ledde så småningom Anna Lindén till Media Evolution och tjänsten som Head of Member Community. Engagemang, kommunikation och resultat har alltid varit viktiga ledord, och en av hennes främsta styrkor är att se möjligheter och göra de där kopplingarna som inte är uppenbara. På hemmaplan njuter Anna av gathuset på Limhamn där hon och familjen installerat sig sedan i somras. På helgerna hägrar landstället på Österlen, där energi tankas genom bakning, springturer och att ta in naturen runt knuten.

Anna och Helen börjar hos oss på KAN första veckan i mars. Hjärtligt välkomna till oss!