Nytt kreativt tillskott - Välkommen Gustaf!

Under uppväxten i Bunkeflostrand drömde Gustaf Hedin om att antingen bli fotbollsproffs eller rockstjärna, men när det blev dags att välja till gymnasiet föll valet på grafisk design istället. Och det är ju vi glada för nu när vi hälsar honom välkommen som vår nya Art Director.

Att det blev just design är kanske ändå inte så konstigt. Gustaf har alltid varit väldigt kreativ och konstnärlig, så det kändes som den naturliga vägen. Innan han hamnade hos oss här på KAN jobbade Gustaf på en mindre designbyrå i Malmö, främst med webbdesign men även med annat grafiskt material både digitalt och i tryckt form.

Familjen är viktig och när Gustaf är ledig spenderar han helst tid med sambon Sandra, blandrasen Molly, brorsönerna och systersonen. Han gillar också att dricka öl med vänner, kolla på sport (hjärtat är självklart ljusblått), spela gitarr, lyssna på musik, träna och allmänt njuta av livet.

Gustaf utger sig även för att vara en jäkel på musikquiz och känna igen låtar – något han snart nog kommer att få bevisa (eller äta upp) under KANs årliga musikquiz.

Välkommen Gustaf!