Två nya Art Directors till KAN

Designbegreppet inom den digitala världen är i ständig utveckling och blir både bredare och samtidigt allt mer komplext för varje år som går. För KAN är det viktigt att ha ett Visual Design-team med många olika specialiteter och inriktningar så att vi kan tillfredsställa de olika behov som våra kunder har. Och behoven är många och stora! Därför har vi stärkt vårt stora Visual Design-team med två starka Art Directors.

NYA I TEAMET
Kicki Persson Nordell är en veteran i digitalbranschen, med lång erfarenhet som utbildare på Macmeckarna och AD på Academedia. Ett tag drev Kicki, tillsammans med ”vår” Sofia Magnusson, egna byrån Cortez. Senast arbetade Kicki på Resultify där hon var AD/CD. Prisbelönt är hon också – Svenska Designpriset 2014 för webbdesignen för MSO! Förutom en driven AD som alltid försöker hitta det lilla extra och oväntade är Kicki en kreatör i själ och hjärta. Hon kan inte leva utan att skapa, det kan vara webbdesign, måleri, grafisk design eller vad som helst där skapandet får utrymme. Inte minst är Kicki en duktig fotograf, och hennes bästis, förutom maken Lars och hunden Nixon, är därför hennes kamera. Hon säger själv att hon alltid är ”på jakt efter det perfekta ljuset”.

Anna Nilsson är en formstark AD som brinner för att ta fram annorlunda och kluriga designidéer med spännande detaljer. Anna har en förkärlek för mönster och gillar att kombinera stilrena lösningar med färgsprakande flöden av former. Anna kommer senast från malmöbyrån Bon Voyage, där hon arbetade som designer och som hon också var med och grundade. Bon Voyage arbetade hon med visuella helhetskoncept för såväl digitala medier som för print. Hon arbetade bland annat med Moderna Museet, Feministiskt Initiativ, Barnombudsmannen och Malmö Stad. Anna beskriver sig själv som en bohemisk romantiker som älskar att ta promenader i naturen eller avnjuta en god kopp kaffe på stadens uteserveringar. Hon illustrerar mycket och gärna, och screentrycker sina alster när andan faller på. Och liksom Kicki är hon intresserad av foto, och ser fram emot att lära sig använda sin nya polaroid-kamera under våren.

Kicki och Anna ansluter till ett stort team av designers här på KAN – Art Directors, grafiska formgivare och UX-designers. Hjärtligt välkomna hit!