Nominerade i Årets Byrå - igen!

För tredje året i rad har vi blivit nominerade till Årets Byrå!

Att vi lyckas hålla oss i toppen av de digitala byråerna i Sverige under flera års tid gör oss förstås väldigt stolta. Inte minst för att det är våra kunder som får tycka till och ge oss feedback. Den input vi får är det som hjälper oss att utvecklas och förbättra oss. Tack!

Att bli nominerad i Årets Byrå innebär att vi, utifrån de totalt ca 175 byråer som kvalificerat sig för att delta i årets studie, har fått tillräckligt högt betyg för att bli nominerade på en shortlist. Vi var tolv stycken byråer i vår kategori “Digitala byråer +25 MSEK”, och vi är nu sex stycken kvar som tampas om den slutgiltiga titeln. Kraven för att bli nominerad är höga, så oavsett hur det sedan går i tävlingen kan vi räkna oss till en av de bästa i Sverige.

Årets Byrå är alltså både en tävling och en kvalitets- och branschstudie. Studien genomförs av Regi och baseras på kundbedömningar som samlats in från Sveriges största kommunikationsköpare. Vinnarna i Årets Byrå presenteras under en gala på Grand i Stockholm den 19 februari.

Håll tummarna för oss!