Möt vår nya AD Jessica

Vi presenterar stolt vår nya AD Jessica Broman. Jessica har en lång och gedigen bakgrund i byråbranschen och kommer senast från DigitasLBi i Malmö, men har även jobbat på byråer i bland annat Köpenhamn och Halmstad.

Denna halmstadtös är designer av födsel och ohejdad vana och kan inte föreställa sig ett jobb där hon inte får arbeta med att illustrera och visualisera i någon form. Eller som hon själv uttrycker det: ”Det har alltid varit självklart. Jag ÄLSKAR det.”

Av en lycklig slump valde Jessica en teknisk inriktning när hon pluggade, slet sitt hår över systemutveckling och undrade vad hon höll på med tills hon upptäckte kombinationen av visuell kärlek och teknik. Smack, där satt den! ”Med facit i hand kunde jag inte gjort ett bättre val. Win-win! Sjukt spännande.”

På fritiden hänger hon med sin lille ettårige son men när han (äntligen) somnat drar hon på sig löparskorna, lyfter lite skrot eller bara kastar sig i soffan och illustrerar lite på sin fantastiska iPad Pro. Hon säger själv att hon lätt nördar ner sig i saker och ting som kan kombinera tech och design. Well, välkommen till KAN-klubben!