Vårt Content Management-team växer med Sara

Sara Håkansson

KAN utvidgar sitt Content Management-team och hälsar Sara Håkansson välkommen som ny medarbetare!

Sara har en bakgrund som journalist med lång erfarenhet av redaktörskap och skrivande. Under femton år på Sydsvenskan har hon ansvarat för allt ifrån vetenskap och politik till mode, arkitektur och design.

”Jag har aldrig velat dela upp världen i humaniora eller teknik. Jag är förtjust i båda och gärna i kombination.”

Det förklarar varför hon sommaren 2013 tog tjänstledigt och satte sig i ett klassrum på Malmö yrkeshögskola för att plugga webbutveckling och bygga mobilappar – hon ville djupdyka i digital kommunikation och förena det bästa av två världar.

Det visade sig vara ett gott vägval. Efter sju månaders praktik på kommunikationsbyrån First Flight och SEO-företaget TopVisible i Malmö hade hon verkligen fått blodad tand. Nu är det engagerande, sökmotoroptimerat innehåll i digitala kanaler som gäller!

På lediga stunder umgås hon allra helst med sin familj – en make, två hästälskande döttrar och tre katter – i huset bland åkrarna strax söder om Malmö. Visst tar Sara gärna löprundor ibland, och hon har onekligen skapat en app med gröna smoothies, men egentligen tycker hon att intet går upp mot en riktigt smarrig långfika i goda vänners lag.

Vi är väldigt glada att ha Sara hos oss. Hjärtligt välkommen till KAN!