KAN stolt tvåa i Årets Byrå

KAN tog igår kväll hem andraplatsen i kundnöjdhetstävlingen Årets Byrå.

Vi är så glada och oerhört stolta över denna utmärkelse som är en viktig indikator på hur våra kundsamarbeten fungerar och ett erkännande för allt hårt jobb.

”Att vi placerar oss på andraplats i Årets Byrå är otroligt glädjande och ett tydligt kvitto på att vi levererar värde till våra kunder såväl som att vi har anställda av absolut högsta klass”, säger Per Harrysson, vd.

Årets Byrå är både en tävling och en kvalitets- och branschstudie, som kartlägger hur nöjda Sveriges kommunikationsköpare är med sina byråer. KAN tävlar i kategorin för landets största digitala byråer.

”Årets Byrå är en omfattande studie som ger oss en god bild av hur våra kunder upplever vårt samarbete och en möjlighet att se hur vi står oss mot våra branschkollegor. Vi ser fram emot att gå igenom allt material mer noggrant, så att vi kan utvecklas och bli ännu bättre”, säger Per Harrysson.

Tack till alla kunder som deltagit i undersökningen. Nu ser vi fram emot att ta oss an alla spännande och utmanande projekt tillsammans under det kommande året.