KAN stärker filmerbjudandet med CR Film

Den digitala kommunikationsbyrån KAN förvärvar Malmöbaserade produktionsbolaget CR Film. Ett köp som innebär att byrån breddar sin kompetens ytterligare inom film, rörligt och 3D.

– Vi har letat länge efter en möjlighet att stärka både vår kompetens och vårt erbjudande inom film och rörligt. Eftersom våra kunders efterfrågan på engagerande innehåll bara ökar kommer det här bli hur bra som helst, säger Per Harryson, VD på KAN.

CR Film består av regissören Sebastian Brännström, filmfotografen Per Slagbrand och Account Manager Josefine Schüler. Bolaget har tidigare gjort film för varumärken som SVT, Hövding, Öresundskraft och PWC. De blir nu en del av KANs team på närmare 80 anställda på kontoret på Stortorget, och kommer fortsätta arbeta i liknande roller med filmproduktion.

– Det känns superkul att bli en del av ett större sammanhang, med kollegor från hela kommunikationsspannet. En riktigt bra chans att utvecklas tillsammans, säger Sebastian Brännström.

KAN bildades 2005 och är den största och bredaste digitalbyrån i södra Sverige, med en kundportfölj bestående av både nationella och internationella kunder. Läs mer om oss