Vi behöver fler kollegor till vårt projektledarteam

Vi är på jakt efter 2-3 nya kollegor till vårt projektledarteam, både produktionsledare och projektledare.

Produktionsledare: som produktionsledare är du navet i våra produktionsprojekt och ansvarar för den operativa vardagen tillsammans med teamen. Du har mångårig erfarenhet av produktionsledning på byrå och en stor kunskap kring digital kommunikation och marknadsföring. I din roll kommer du att ansvara för att driva våra produktioner, som ibland är helt kommunikativa men allt som oftast mer eller mindre digitala. Du jobbar ofta tätt tillsammans med en kundansvarig projektledare, men i mindre uppdrag har du själv ansvar för kundkontakten.

Projektledare: du har mångårig erfarenhet av projektledning på byrå och ett djupt och ett brinnande intresse för digital kommunikation och marknadsföring. I din roll kommer du ansvara för att driva och utveckla våra kundrelationer, samt leda våra stora operativa team i att leverera de bästa kommunikationslösningarna. I större projekt arbetar du ofta tillsammans med en produktionsledare, men du är också van att själv stå vid rodret och leda projektet. Vi lägger stor vikt vid affärsmässighet – att du vet hur en affär ska läggas upp, du är säljdriven och har en förmåga att se och utveckla kundens behov. Du kommer att ha säljansvar och budget att arbeta mot.

För båda rollerna förväntar vi oss en noggrann, strategisk och lösningsfokuserad person, och du är framförallt en lagspelare med en stor förmåga att hantera en vardag som går i 120 knyck. För det kan vi lova att det gör här.

Egenskaper som vi värdesätter:

Driv. Du är kapabel att kunna genomföra ett projekt från första införsäljningsmötet till de slutliga leveranserna och inte minst det fortsatta arbetet med att utveckla kunden.
Samarbete. Du brinner för att skapa goda förutsättningar för såväl teamets arbete och som kundsamarbetet.
Flexibilitet. Du kan hantera ett högt och bitvis spretigt tempo, där de dagliga diskussionerna kan variera mellan strategiska diskussioner med kund till praktiska projektprioriteringar och beslut.
Integritet. Du är tydlig med beslut mot teamet och du är likaledes tydlig – men tillmötesgående – med de affärsmässiga gränserna, och du har inga problem att hantera scope och change management diskussioner.

Hos oss får du möjligheten att arbeta med stora spännande internationella kunder, på en byrå med mycket energi, snabba beslut och högt i tak. Låter det som en spännande utmaning? Då har vi ditt drömjobb.

Du ansöker via jobb@kan.se. Vi tillämpar löpande urval, så låter rollen spännande så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Märk din ansökan med “Projektledare”. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Per Harrysson på per.harrysson@kan.se eller People & Culture Manager Helen Berg på helen.berg@kan.se.