Johanna är på plats

Vi välkomnar vår nya UX-designer, Johanna Blomgren. I Johanna har vi fått en UX-designer med stor kunskap och passion för tillgänglighet på webben, bland annat från offentlig sektor och kultur. Hon är en välkommen förstärkning till vårt UX-team, där vi under det senaste året sett en dramatisk ökning av efterfrågan på deras tjänster. We like!

Johanna hade först tankar på att bli socionom för att kunna göra en insats för utsatta människor på något sätt. Men hennes intresse för datorer och webben gjorde istället att hon utbildade sig till informationsarkitekt på Malmö högskola. Och i UX-professionen får hon kombinera båda intressena: både hjälpa människor och jobba med webb, så det är ju en win-win. Med Johanna har vi också fått ytterligare en smålänning till KAN, och som sådan har man företagandet i blodet. Efter utbildningen startade hon därför eget, som 3:e generationens företagare i familjen, och hon har sedan dess arbetat både som frilans och drivit byrå. Senast kommer hon från designbyrån Bon Voyage, som hon också var medgrundare till.

När Johanna inte jobbar spenderar hon sin tid med sambo och dotter, och hon gillar mat, musik och resor. Johanna är en av många vegetarianer på KAN, och hon planerar ofta semesterresor med utgångspunkt i vilka vegetariska restauranger hon och sambon vill besöka. Tror att det finns många här på jobbet som vill ha bra veggo-tips!

Hjärtligt välkommen till oss!