Säg hej till Lisa!

Lisa Lundqvist

Vi är väldigt glada över att ha knutit Lisa Lundqvist till oss. Med bakgrund inom content marketing, marknad, kommunikation och ledarskap har vi inte bara fått en erfaren och stabil Project Manager, utan även en nyfiken och idérik sådan.

Lisa har jobbat som projektledare hela sitt yrkesverksamma liv; både på konsultsidan, content marketing byråer och inhouse på stora företag.
– Jag är väldigt nyfiken, säger Lisa. Project Manager-jobbet innebär att jag får besöka olika ”världar” genom kunder, sammanhang och projektgrupper.

Lisa är uppvuxen utanför Helsingborg och pluggade Litteraturvetenskap och Media och kommunikation på Lunds Universitet. Med en examen i bagaget flyttade hon till Reykjavik i två olika omgångar, bland annat för att studera isländsk barnlitteratur.

Sedermera gick flytten till Stockholm och content marketing byrån Spoon. Efter ett helt decennium i Stockholm, där hon även jobbade på kundsidan för kosmetikföretaget Oriflame, fick hon möjligheten att vara med och starta upp Spoons skånska avdelning i Malmö. Ett och ett halvt år senare är Lisa mycket nöjd över att vara tillbaka i den skånska myllan och vi är mycket nöjda att hon nu valt oss här på KAN.

Hennes favoritplats i världen är Lady Elliott Island på Barriärrevet eller kanske en alptopp i de franska alperna. Förutom att resa gillar Lisa att gå på loppisar, utförsåkning, träning och slukar alla böcker hon kan komma över. Ett annat intresse är matlagning – grönkål är favoritingrediensen just nu som hon gärna laborerar med i alla dess former. Vi ser med försiktig nyfikenhet fram emot spännande lunchlådor.

Välkommen Lisa!